In NBA 2K24 kun je als jezelf of als anderen spelen door je gezicht te scannen en op je in-game personage te plaatsen. Dit geeft het spel een meer persoonlijk gevoel dan het gebruik van de vooraf gemaakte atleten die het spel je geeft. Als je die extra onderdompeling wilt, vind je hier een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van gezichtsscan in NBA 2K24.

Hoe de NBA 2K Companion-app te gebruiken

Om je gezicht te scannen, moet je eerst een exemplaar van de game bezitten op Xbox, PlayStation, pc of Nintendo Switch en vervolgens je account verbinden met de MyNBA 2K Companion- app op je iOS- of Android -apparaat.

Nadat u de applicatie heeft gedownload, start u deze eenvoudig op en kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals Nieuws, 2KTV, Lockercode en niet te vergeten Face Scan. Als u hierop tikt, wordt de camera-applicatie van uw telefoon geopend voordat deze toegang krijgt. Vervolgens wordt u gewaarschuwd dat u eventuele hoeden, brillen of bronnen van extreem licht moet verwijderen.

Hierdoor wordt uw gescande gezicht aan uw MyPLAYER gekoppeld en met uw spel gesynchroniseerd, zodat u uw eigen gepersonaliseerde gezicht kunt gaan gebruiken om uw eigen carrière als opkomende NBA-speler uit te bouwen. Deze app geeft je ook toegang tot alle exclusieve lockercodes voor inhoud en houdt je op de hoogte van alles wat nieuw is.

Voor meer informatie over NBA 2K24, bekijk NBA 2K24 Early Access. Vroeg spelen en NBA 2K24 Edition-vergelijkingen. Alle verschillen en wat er hier op Volsiz staat.Geef een reactie