Na heel lang wachten is Payday 3 eindelijk aangebroken. Ook al hebben we de legendarische releasedatum van de game nog niet helemaal bereikt, de technische open bèta is nog steeds bezig, maar niet zonder enige fout. Een van de meest vervelende problemen met online games is het onvermogen om er verbinding mee te maken. Voor de open bèta van Payday 3 is dit geen uitzondering. Dus hoe los je de fout Geen netwerkverbinding op in Payday 3? Hier zijn een paar suggesties.

Hoe u een Geen netwerkverbindingsfout in Payday 3 kunt oplossen

Er is geen harde oplossing voor de fout Geen netwerkverbinding, maar dat betekent niet dat er geen mogelijke oplossingen zijn die het probleem voor u kunnen oplossen:

  • Controleer serverstatus – De servers zijn actief en actief. Ik kan hiervan getuigen. Omdat dit een technische open bèta is, kunnen er echter momenten zijn waarop u eenvoudigweg verbinding maakt met de servers vanwege downtime, al dan niet ongepland.
  • Whitelist Payday 3 – Antivirus en zelfs firewalls zijn berucht omdat ze voorkomen dat verbindingen doorkomen vanwege een valse vlag. Zorg ervoor dat u nogmaals controleert of uw software niet verhindert dat Payday 3 verbinding maakt met de servers.
  • Start uw internetverbinding opnieuw op – Soms mislukt uw verbinding eenvoudigweg vanwege een onverklaarbare fout zonder voorwaarts gezicht. Het loskoppelen en opnieuw aansluiten van uw router kan voldoende zijn om uw probleem op te lossen.
  • Gebruik een bekabelde verbinding – Ondanks dat Wi-Fi nu gangbaar is, zal een bekabelde verbinding bijna altijd beter zijn om te gebruiken, vooral als u verbindingsproblemen ondervindt.

Als deze oplossingen uw probleem nog steeds niet hebben opgelost, is de kans groot dat het probleem aan het einde van Payday 3 ligt. In zo’n geval moet je wachten tot het probleem is opgelost voordat je de open bèta in handen krijgt. Hoe jammer dat ook is, het is beter dat dit soort problemen nu verschijnen dan wanneer de game volledig wordt uitgebracht. Met een beetje geduld kom je al een heel eind, dus als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan gerust een pauze en probeer over een paar uur opnieuw verbinding te maken. Je zult misschien verrast zijn door het resultaat.

Voor meer nuttige handleidingen over Payday 3, ga naar Payday 3 Releasedatum, platforms, gamepas en meer! hier op Volsiz.

Tags:Geef een reactie