Nickelodeon heeft een groeiende lijst met personages, verspreid over meerdere televisietijdperken, zoals SpongeBob SquarePants, Powdered Toast Man en zelfs Garfield. De selectie wordt alleen maar groter en het nieuwste trio van personages is een echte doozy.

De nieuwe trailer (via IGN) onthult Jenny van My Life As a Teenage Robot, Hugh Neutron van Jimmy Neutron en Rocko van Rocko’s Modern Life, opnieuw een reeks van een aantal jaren Nick-programmering. Het grootste deel van de video wordt besteed aan het demonstreren van Jenny’s bewegingen, die bestaat uit het soort aanvallen dat je zou verwachten. Dankzij haar robotlichaam kan ze verschillende rotors, tangen en verlengstukken gebruiken om andere spelers over het slagveld te gooien.

Dan verschijnt Hugh Neutron op zijn motorfiets, en het internetmemepubliek zal zeker blij zijn met zijn komst. Zijn volledige set zetten wordt niet getoond, maar verwacht niet dat hij Jimbo naar het Schaduwrijk zal sturen, vooral omdat hij eerder in het spel is dan zijn zoon. Toch is hij zeker een maf karakter, en hetzelfde geldt voor Rocko, die aan het einde van de video snel wordt geplaagd.

Jenny is de eerste van het trio die lanceert: ze voegt zich op maandag 16 mei bij Nickelodeon All-Star Brawl als premium (ook wel betaalde) DLC. We weten niet of Hugh Neutron en Rocko zelf premium of gratis zullen zijn, maar ze komen respectievelijk deze zomer en dit najaar naar de game. Alle drie de personages brengen ook nieuwe fasen in het spel. Terwijl de trailer laat zien hoe Jenny vecht tegen Rugrats’ Reptar op het podium van Teenage Mutant Ninja Turtles, zal haar geboorteplaats Tremorton waarschijnlijk de nieuwe toevoeging zijn.

Stemacteren en cross-play komen ook naar Nickelodeon All-Stars, maar de eerste is nog niet geïmplementeerd – er zijn tenslotte veel personages die regels nodig hebben. Spelers zullen zeker Hugh’s doofus-vaderstem willen horen.

Geef een antwoord