Valheim-ontwikkelaars hebben er een gewoonte van gemaakt om enkele van de nieuwe functies te plagen die in het overlevingsspel zullen worden geïmplementeerd, met name in verband met het Mistlands-bioom. Maar de volgende grote update zal niet alleen betrekking hebben op het nieuwe bioom, er zullen ook andere punten worden gewijzigd, met name inhoud die we in “early game” vinden, zoals vissen.

Iron Gate heeft duidelijk gemaakt dat er een grote update komt voor het visecosysteem. We vinden bijvoorbeeld verschillende soorten vis, sommige kleiner, andere groter, maar we zullen ook de mogelijkheid hebben om onze beste vangsten te tonen. In het water is het nu mogelijk om sommige van deze vissen een paar sprongen boven het oppervlak te zien maken.

Eindelijk heeft zich een van de wezens onthuld die in het Mistlands-bioom zullen worden geïntroduceerd. We hebben er geen informatie over, behalve dat het a priori een vinkje is in de XXL-versie.

etabli-valheim-mistlands
De grote Mistlands-update heeft nog steeds geen releasedatum, maar we zouden de komende weken meer moeten weten. De kans is groot dat we het zullen verwelkomen aan het begin van het schooljaar 2022. Bedenk in de tussentijd dat Valheim beschikbaar blijft op pc, via Steam, en dat het dit najaar in de Game Pass zal verschijnen. In het voorjaar van 2023 landt Valheim op Xbox.

Geef een antwoord