TUSMO-oplossing van het Woord van de Dag van 6 augustus 2022?

Elke dag, om middernacht, biedt de uitstekende site TUSMO.xyz u aan om het “WOORD VAN DE DAG” te vinden, dat uit zes tot negen letters zal bestaan. Voor 6 augustus 2022 bestaat het woord te vinden uit negen letters en begint met de letter “D”.

Als je geen zin hebt om naar het woord van de dag te zoeken of als je geen ideeën meer hebt, vind je hieronder de TUSMO-oplossing voor 6 augustus 2022.

Bekijk de TUSMO Word of the Day-oplossing voor 6 augustus 2022

DECHIFFRE

 

TUSMO Oplossingen van de voortzetting van de dag van 6 augustus 2022?

De “VERVOLG VAN DE DAG” is een ander spel dat dagelijks wordt aangeboden, maar zoals het “WOORD VAN DE DAG” dat u zal vragen om een ​​enkel en uniek woord te vinden, zal de voortzetting u de mogelijkheid geven om te zoeken naar vier woorden van zes, zeven, acht en negen letters. Voor TUSMO-liefhebbers die moeite hebben met het vinden van een van de vier woorden die aanwezig zijn in de Suite du Jour, hier zijn de TUSMO-oplossingen voor 6 augustus 2022.

Zie oplossing 1 van het vervolg van de dag van 6 augustus 2022

foetaal

 

Zie oplossing 2 van het vervolg van de dag van 6 augustus 2022

vurig

 

Zie oplossing 3 van het vervolg van de dag van 6 augustus 2022

PINCET

 

Zie oplossing 4 van het vervolg van de dag van 6 augustus 2022

DOE HEN

 

TUSMO, wat is het?

De TUSMO -game  neemt het concept van het zeer beroemde tv-programma Motus over, dat vanaf het begin van de jaren negentig tot 2019 op France 2 werd uitgezonden. Voor degenen die nog nooit van Motus en alle afgeleiden hebben gehoord die de laatste tijd op internet zijn verschenen, de regels zijn vrij eenvoudig, aangezien de spelers ernaar streven een woord te vinden met een bepaald aantal letters, met als enige aanwijzing de eerste letter van hetzelfde woord.

De te raden woorden zijn natuurlijk in het Frans en moeten in gewone woordenboeken voorkomen. Deelnemers krijgen zes pogingen om het woord te vinden. Elk van de voorstellen kan alleen beginnen met de opgelegde letter van de dag. Zodra het eerste voorstel is ingediend, verschijnen er gekleurde letters.

  • De RODE letters zijn goed geplaatst en op de juiste plaats.
  • De GELE letters bestaan ​​in het woord, maar zijn misplaatst.
  • De overige letters komen niet voor in het woord van de dag.

De meest scherpzinnige zal dit begrepen hebben, maar deze aanwijzingen zijn essentieel om de woorden zo snel mogelijk te vinden. Je hoeft alleen maar te brainstormen of de gegeven oplossing te gebruiken

Geef een antwoord