Onderwerp van geruchten voor een paar weken, de Iron Man-game van Electronic Arts is bevestigd. De third-person singleplayer-titel is in ontwikkeling bij EA Motive. Dit is wat we weten over dit project dat niet lang zal plaatsvinden.

Een groot Iron Man-spel voor één speler door de ontwikkelaars van Dead Space Remake

Een Iron Man-game is officieel in ontwikkeling bij EA Motive, momenteel op Dead Space Remake. De titel wordt aangevoerd door Olivier Proulx, die al wonderen had verricht in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Hij zal worden ondersteund door veteranen uit de industrie, zoals Ian Frazier (BioWare), Maëlenn Lumineau (Assassin’s Creed Odyssey, Immortal Fenyx Rising) en JF Poirier (Ubisoft).

Alleen in pre-productie zal het Iron Man-project een singleplayer-actiegame voor derden zijn. Het zal een origineel, “vers” verhaal vertellen dat draait om Tony Stark. We herinneren ons ook dat er bij EA ook een Black Panther-game in ontwikkeling zou zijn.

We zijn verheugd om samen te werken met het getalenteerde team van Motive Studio om hun originele kijk op een van Marvel’s belangrijkste, krachtigste en meest geliefde personages te brengen. Hun ervaring met het creëren van gevestigde universums en opwindende gameplay, gecombineerd met hun oprechte passie voor dit gepantserde icoon, zal onze zoektocht voeden om een ​​liefdesbrief te bezorgen aan een legendarische held, allemaal in de vorm van het spel Iron Man.ultieme.

Bill Rosemann, vice-president en creatief directeur van Marvel Games

Spel Iron Man

Geef een antwoord