Babylon’s Fall wilde door dik en dun standhouden, zelfs met slechts één speler op de servers, maar Square Enix zei nee. Wat te doen met het onverkochte dan? Bied ze aan! Vergiftigd cadeau of echt mooi gebaar? We laten je oordelen.

Babylon’s Fall is gratis in bepaalde winkels

Tegen 27 februari 2023 zal dat het einde zijn van Babylon’s Val en zijn dienaren. De twee overgebleven spelers zullen elders moeten migreren. De belofte van het vervolg wordt deels ingelost aangezien er een seizoen 2 en een seizoen 3 komen, maar ze zullen elkaar van dag tot dag opvolgen. ” Om al onze spelers te bedanken, maar we zijn van plan om zoveel mogelijk evenementen en andere initiatieven te implementeren tot het einde van de dienst  .” Wat betreft de ideeën die PlatinumGames zou kunnen hebben voor zijn spel, ze zullen in de kast slapen.

Het merk GameStop gaat niet met de achterkant van de lepel mee en zal onverkochte exemplaren weggooien. Het waren videogamedeals (via VGC ), het Canadese videogamekanaal, dat gamers op Twitter op de hoogte bracht. Het merk gaf zelfs advies: probeer daarheen te gaan om een ​​gratis exemplaar te bemachtigen. En volgens een gebruiker werkte het:

 

Op de afbeelding zien we niet de prijs maar de vermelding “Destroy” of “Destroy”. Een toelichting ? Ja, een gebruiker heeft vernomen dat winkels orders hebben om alle exemplaren van Babylon’s Fall te vernietigen, niet alleen om ze te dumpen. “Ik heb gisteravond 10 winkels gebeld, ze vertelden me allemaal dat ze hun exemplaren hadden vernietigd. Ze gooiden ze niet zomaar weg, ze kregen de opdracht ze te vernietigen. ” Een bestelling van Square Enix, wederverkopers of beide? Het verhaal zegt niet.

Voor de knipoog, ze hadden ze op zijn minst in New Mexico kunnen begraven, waar ET de buitenaardse spellen werden begraven.

Geef een antwoord