De afgelopen dagen heeft de PlayStation-community Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen uitproberen, via een open bèta. De feedback is tot nu toe redelijk goed, vooral gezien het niet de definitieve versie is. Desalniettemin intrigeerden verschillende punten de spelers, met name de minikaart, onderwerpen waarop de ontwikkelaars terugkwamen in een publicatie, terwijl ze de community bedanken die aanwezig was.

Inderdaad, vóór de lancering van de tweede bèta, die open zal staan ​​voor alle platforms, hebben de ontwikkelaars de balans opgemaakt en aangegeven wat er zou veranderen en wat niet te veel zou veranderen. Dus, dit is wat je kunt verwachten voor bèta twee:

  • Veel crashes verholpen
  • Vaste exploits
  • Enkele problemen met wapensmid opgelost
  • Problemen opgelost met lokalisatie en verlichting op kaarten.

Wat betreft de controversiële minimap, die spelers die een wapen door een rode stip schieten niet meer toont, aangezien een drone actief moet zijn om tegenstanders te zien, gaf Infinity Ward aan dat dit een verkeerde wijziging was. Het doel is niet om spelers die hun wapens gebruiken te straffen en de gemeenschap te dwingen zelf de oorsprong van de geweerschoten te vinden, in plaats van rechtstreeks naar het gebied te gaan door naar de minimap te kijken, zonder te proberen het te begrijpen.

Het andere grote, verdeeldheid zaaiende punt is de Dead Silence-buff.Sommigen zouden het graag zien passeren in voordelen, maar de ontwikkelaars zijn van mening dat het op dit moment interessanter is om het te laten zoals het is om een ​​onbalans te voorkomen, met name door je een tegenstander te laten haasten terwijl je stil bent. Dus we zouden Dead Silence nog niet een extraatje moeten zien worden.

Voor de rest hebben we, naast enkele verbeteringen in de interface, recht op een vermindering van voetstappen, die behoorlijk hoog waren. Dit alles is te ontdekken op 22 september, tijdens de tweede open bèta. Merk op dat je het al kunt pre-downloaden.

Vergeet niet dat Call of Duty: Modern Warfare 2 volgens verschillende edities op 28 oktober zal verschijnen, op PlayStation-, Xbox- en pc-consoles. Warzone 2.0  komt in november aan.

Geef een antwoord