Zoals elk jaar, bijna twee decennia lang, verschijnt er een nieuwe Call of Duty-aflevering  tussen het begin van het schooljaar en de eindejaarsvakantie, waar de kalender met releases van videogames het drukst is. Voor dit jaar 2022 hebben we recht op Call of Duty: Modern Warfare 2, het reboot-vervolg op Modern Warfare uit 2019, wat dus geen remake of remaster is.

Aangezien dit een langverwachte game is, vragen veel gamers zich af wanneer Call of Duty: Modern Warfare 2 gepland staat voor release.

Datum van de sortie van Call of Duty: Modern Warfare 2

Zonder al te veel verrassingen staat de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 gepland voor 28 oktober 2022, op pc, PS4, PS5, Xbox One en Series. Voor het eerst sinds 2017 kunnen spelers genieten van de ervaring op Steam, aangezien de franchise terugkeert naar het Valve-platform, wat geweldig nieuws is.

Deze releasedatum is natuurlijk niet verrassend als we de releasegeschiedenis van Call of Duty-afleveringen kennen, aangezien Activision ze altijd tussen half oktober en half november heeft gepland. Na twee releases in november, voor Vanguard en Black Ops Cold War, vinden we dus de maand oktober.

Wat betreft de game zelf vinden we een campagne, met een paar missies, inclusief zeer duidelijke verwijzingen naar Modern Warfare 2, het origineel. Bovendien zullen verschillende personages terugkomen, wat de meest nostalgische zal bevallen. De multiplayer biedt ook een aantal nieuwe functies, zoals nieuwe modi. Klassieke kaarten zullen ook speelbaar zijn. Een deel van deze content kan ook worden getest tijdens de open bèta van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Tot ziens vanaf 28 oktober dus om Call of Duty: Modern Warfare 2 te ontdekken, op pc, PS4, PS5, Xbox One en Series. Merk op dat je de titel al kunt pre-orderen, die twee verschillende edities biedt. Alle details zijn te vinden in deze speciale gids.

Geef een antwoord