Na een uitstapje naar She-Hulk keert Daredevil officieel terug naar zijn eigen serie. Een nieuwe aanpassing die je visie op de gemaskerde held zou kunnen veranderen, terwijl je een aantal van de personages herintroduceert die hun tanden sneden bij Netflix. Volgens de laatste geruchten zou er op dit punt nog een last minute wijziging komen.

The Punisher terug in Daredevil Born Again?

Het is al een tijdje officieel Matt Murdock wordt opnieuw gespeeld door Charlie Cox, die terugkeert in een volledig toegewijde serie: Daredevil Born Again. Alles op basis van het scenario of de personages is nog steeds erg mysterieus, zelfs als de insiders van de MCU daar met hun twee cent naartoe gaan. De eerste geruchten kondigden inderdaad de terugkeer aan van Krysten Ritter in de rol van Jessica Jones. Ze zou uiteindelijk worden vervangen door een van Netflix’ meest populaire antihelden.

 

Volgens Geeks World Wide, een over het algemeen betrouwbare bron, zou Jon Bernthal zijn Kelvar-jasje weer aan kunnen trekken in de Disney+ serie Daredevil Born Again. “ Over het algemeen is de serie een herintroductie van Netflix-personages voor het grote publiek. Ze waren van plan om Ritter terug te brengen (let op: Jessica Jones), maar er is een probleem met het schema ”, legt Tom Smith uit aan de bewezen lekken op Spider-Man No Way Home. “ Dus hadden ze nog een Netflix-ster nodig voor deze rol. Het is Jon Bernthal (let op: The Punisher). Dat gezegd hebbende, ik zou niet geschokt zijn als Ritter een cameo had.Als het gerucht waar zou zijn, valt nog te bezien hoe Disney een personage zo bruut en visceraal als de Punisher zal aanpassen. Daredevil had inderdaad een lichtere toon in She-Hulk, maar dat betekent niet dat dat in zijn serie ook het geval zal zijn.

Geef een antwoord