Disney Dreamlight Valley, ontwikkeld en uitgegeven door Gameloft, werd in september 2022 in early access uitgebracht. De titel nodigt spelers uit om een ​​magische wereld te ontdekken die wordt bevolkt door verschillende personages, van Disney- en Pixar-licenties, en om meerdere missies te volbrengen om de pracht van weleer te herstellen naar de vallei.

Tijdens het avontuur worden we ook geleid om herinneringen te verzamelen, waaronder de “Lost Journals of Monarch of the Past”. Deze zijn geschreven in een gedecodeerde taal. Het lijkt er echter op dat een speler het heeft ontcijferd. Inderdaad, Reddit-gebruiker Skissored deelde onlangs een bericht op die site om zijn ontdekking te delen: hij slaagde erin de geheime taal van een van die kranten te ontcijferen. Volgens hem zou de gebruikte taal verwant zijn aan Atlantisch, een taal die door Marc Okrand is gemaakt voor de film Atlantis, het verloren rijk van Walt Disney Pictures.

Voorlopig zijn nog niet alle dagboeken ontcijferd en zijn bepaalde passages nog niet erg duidelijk. Maar het is een veilige gok dat we er de komende dagen of weken meer over zullen weten. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Onthoud dat Disney Dreamlight Valley te vinden is op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. We hebben verschillende gidsen samengesteld, over verschillende onderwerpen, die je kunnen helpen als je het avontuur aangaat dat door Gameloft is ontwikkeld.

Geef een antwoord