Disney Dreamlight Valley, ontwikkeld en uitgegeven door Gameloft, kwam begin september van dit jaar in vroege toegang op de meeste gameplatforms.Tijdens hun avontuur op de titel zullen spelers veel middelen moeten verzamelen en verzamelen. Sommigen van hen kunnen dan worden getransformeerd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij ijzererts en ingots. Hieronder leggen we uit waar je ijzererts kunt vinden en hoe je er ingots van kunt maken.

IJzererts en ingots in Disney Dreamlight Valley

Verzamel ijzererts

Om ijzererts te vinden  in Disney Dreamlight Valley, moet je bepaalde acties hebben uitgevoerd, met name door enkele biomen te hebben ontgrendeld die aan de Esplanade zijn gehecht. Inderdaad, aan onze kant, is het in de zone Forest of Courage of degene die de Bayou of Confidence wordt genoemd, dat we ijzererts in handen hebben kunnen krijgen. Om deze biomen te ontgrendelen, moet je Merlijn’s zoektocht “Vriendschap boven alles” hebben voltooid. Maar ook om toegang tot deze gebieden te hebben vrijgegeven, wat je Dreamlight kost: 5.000 voor de Bayou of Confidence en 3.000 voor het Forest of Courage.

Als je echter een van deze twee biomen hebt ontgrendeld, kun je ijzererts verkrijgen.Hiervoor moet je mijnbouwstenen vinden (afbeelding hieronder). Eenmaal vooraan, gebruik je houweel om de rots te breken. Onder de items die je moet verzamelen, moet je ijzererts hebben verzameld.

Disney Dreamlight Valley - Roche minire
Aarzel niet om te identificeren waar deze rotsen zich bevinden, in elk bioom, om de volgende keer tijd te besparen. Daarnaast raden we je aan om fast travel  te unlocken om in deze verschillende gebieden te komen.

Ambachtelijke ijzeren blokken

Zodra je ijzererts in je inventaris hebt, moet je er een of meer ingots van maken. Nogmaals, niets te ingewikkeld: ga naar een knutselstation en communiceer ermee. Selecteer vervolgens het tabblad “Verfijnd materiaal” en vervolgens “Iron Ingot”. Merk op dat om een ​​ijzerstaaf te maken, je absoluut 5 ijzererts en 1 steenkoolerts nodig hebt (verkregen door bijvoorbeeld stenen of steen te breken). Vanaf dat moment hoef je alleen nog maar de hoeveelheid ijzerstaaf te maken die je wilt of kunt maken.

Merk op dat je voor sommige speurtochten, waaronder Goofy’s “The Mysterious Wreck”, deze bron nodig hebt. Daarom raden we je aan om regelmatig ijzererts te verzamelen en om te zetten in blokken. Dit verfijnde materiaal kan ook worden gebruikt om meubels of decoratieve objecten te maken.

Disney Dreamlight Valley - Lingot de fer
Ter herinnering: Disney Dreamlight Valley is beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, maar ook op Nintendo Switch en pc. Als je momenteel ondergedompeld bent in het Gameloft-avontuur, weet dan dat we verschillende gidsen hebben verzonnen  die je kunnen helpen.

Geef een antwoord