Net als de afgelopen seizoenen, en zelfs de laatste hoofdstukken, bevat dit Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4 NPC’s die overal op de kaart te vinden zijn, zodat spelers verschillende taken kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het voltooien van contracten en het verzamelen van goudstaven, het rekruteren van een van deze personages om een ​​bondgenoot te worden, een wapen te verbeteren of hem zelfs te confronteren, er zijn meerdere mogelijkheden met deze NPC’s, zonder de NPC’s te vergeten die centraal staan ​​in bepaalde uitdagingen.

Fortnite NPC-locaties – Seizoen 4

Zoals je op de onderstaande kaart kunt zien, via fortnite.gg, vinden we deze NPC’s overal op het Fortnite- eiland, vooral op genoemde locaties. Momenteel hebben NPC’s slechts één spawnpunt. Dit kan in de loop van het seizoen veranderen.

kaart-png-seizoen4
Wat betreft de betekenis van de logo’s die je naast sommige van deze NPC’s kunt zien, hier zijn ze:

  • Het groene karakter  → Mogelijkheid om de NPC te rekruteren
  • Het witte karakter  → Mogelijkheid om zich te vermommen
  • The Rift  → Mogelijkheid om een ​​Rift te kopen
  • De storm → Mogelijkheid om het volgende gebied van de storm te zien

Deze kaart is vooral handig als je om welke reden dan ook op zoek bent naar een specifieke NPC. Bovendien kunnen er in de loop van de tijd uitdagingen met betrekking tot deze personages worden geïmplementeerd, in welk geval je deze kaart misschien nodig hebt. Een kleine herinnering als je niet gewend bent aan NPC’s, om met ze te communiceren, benader ze gewoon en druk op de aangegeven knop. Wees echter voorzichtig, als je vijandig wordt en ze neerschiet, zullen ze niet aarzelen om wraak te nemen.

Les armes des PNJ de Fortnite

Het is ook mogelijk om een ​​wapen te krijgen dankzij bepaalde NPC’s, exotische wapens:

  • Explosief sluipschuttersgeweer → Via Rustler (Shifty Shafts)
  • De Splitter → Via Gâthomme, bij Rocky Reels
  • The Dark Tracking Pistol → Via Sunbird, bij de tempel ten noordoosten van Lustrous Lagoon
  • Cannon of the Brave → Via Kyle, ten noorden van Logjam Junction

Als de spawn van NPC’s zou veranderen of als er nieuwe personages zouden komen, zullen we deze kaart natuurlijk bijwerken, zodat je niet verdwaalt.

Geef een antwoord