De release van God of War Ragnarok komt snel dichterbij. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat fans reikhalzend uitkijken naar deze exclusieve PlayStation. Een game die op D-Day ruimte inneemt op je consoles en we hebben al een idee van het gewicht ervan.

Het gewicht van God of War Ragnarok onthuld

Je zult ruimte moeten maken op je PS5 en PS4 om Kratos en Atreus te huisvesten. Het PlayStation Game Size-account, dat de PS Store scant, heeft een stukje data in handen dat sommigen zal interesseren. Het gewicht van God of War Ragnarok op de oude generatie console is bekend. Het wordt dus een grote baby van 90,6 GB, tegen 45 GB voor het vorige opus. De game zal daarom nog imposanter zijn op het hoogtepunt van de ambities van Santa Monica Studio.

 

Net als de persoon achter deze pagina, kunnen deze gegevens aan verandering onderhevig zijn omdat er soms een kleine discrepantie is. Vooral omdat het cijfer misschien niet de nu onvermijdelijke God of War Ragnarok day one patch bevat. De PS5-versie zou nog zwaarder kunnen zijn. Het geeft in ieder geval een klein idee van de ruimte die gemaakt moet worden op zijn console. We herinneren je eraan dat God of War Ragnarok op 9 november 2022 beschikbaar zal zijn voor PS5 en PS4.

Geef een antwoord