De GTA 6-lekken hebben het effect gehad van een aardbeving in de videogame-industrie. Aan de kant van de spelers waren de reacties verdeeld. Aan de ene kant degenen die sympathiseerden met Rockstar, degenen die verheugd waren om enkele mechanica en emblematische plaatsen van Vice City te ontdekken. En aan de andere kant waren deze echte gamers verbijsterd dat een alfaversie zo “lelijk” kon zijn en die daarheen gingen met hun nogal levendige reacties. Woorden die de andere ontwikkelaars niet ontgingen, die ze op hun plaats wilden zetten.

Ontwikkelaars reageren op GTA 6 grafische controverse

Sommige spelers zijn beslist niet bekend met het ontwikkelingsproces van een game.Toen ze de lekken van GTA 6 zagen, afkomstig van een PS4-versie van minstens 3 jaar geleden, bestormden ze onmiddellijk sociale netwerken om hun ontevredenheid te uiten. ” Negen jaar en hij is in deze toestand?” “, “ Al die jaren en het is ook nog eens lelijk ”, reageerden bijvoorbeeld meerdere mensen. Om zichzelf te verdedigen tegen internetgebruikers die hen het principe van ontwikkeling probeerden uit te leggen, zei een van hen: “Graphics is het eerste voltooide ding in een videogame“.

Een uitdrukking die ontwikkelaars met verschillende achtergronden niet is ontgaan, die tijdens hun ontwerp wilden laten zien hoe je favoriete games eruit zagen. Kubussen, blokken, onafgewerkte texturen, zelfs pillen als piraten voor Sea of ​​​​Thieves. Net als GTA 6 doorlopen games tijdens de ontwikkeling verschillende fasen van experimenten. Nogal een voorbeeld, Horizon Zero Dawn had ooit een versie die alleen middelen gebruiktevan Killzone en zelfs wapens. Hier is een kleine bloemlezing van video’s die zijn gepost naar aanleiding van de controverse rond GTA 6. We herinneren je er ook aan dat de game op zijn minst niet voor 2024 zou worden verwacht. Rockstar zegt dat dit enorme lek geen langetermijneffecten zal hebben op de ontwikkeling van Grand Theft Auto 6.

God of War, Horizon en The Last of Us

 

 

 

 

 

Sea of ​​Thieves, Control, Immortality, Dead Space & Cult of The Lamb

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord