Iets meer dan zes maanden na de lancering blijft Lost Ark inhoud ontvangen, met name om de Zuid-Koreaanse versie van de titel in te halen. Het is in die zin dat de tweede update in september substantiële inhoud zal brengen, waaronder onder meer een geavanceerde klasse, die van de Machinist.

Wanneer wordt de Machinist uitgebracht op Lost Ark?

Als jij een van degenen bent die reikhalzend uitkijken naar de Machinist op Lost Ark, de ontwikkelaars hebben de introductie ervan gepland voor woensdag 28 september in de grote update die op dat moment zal worden uitgebracht. Het is, ter herinnering, een geavanceerde klasse van de Sniper-klasse, die de vier andere aanvult, namelijk de sluipschutter, de schutter, de artillerist en de boogschutter.

Aan de gameplay-kant zouden aanvallen op afstand bijzonder dodelijk moeten zijn dankzij zijn drone, maar maak je geen zorgen, het is heel goed mogelijk om formidabel te zijn in melee, hoewel dit als sluipschutter niet zijn favoriete veld is. Dankzij zijn luchtaanval kun je binnen enkele seconden een leger van mobs vernietigen.

Als je meer wilt weten over de aanvallen van de Machinist op Lost Ark, verwijzen we je naar de officiële site, die meer informatie bevat.

Natuurlijk kan de Machinist, net als alle andere geavanceerde klassen, profiteren van klassegravures, twee om precies te zijn met Legacy of Evolution en Talent van Arthelines.

Tot ziens vanaf 28 september om de Machinist op Lost Ark te ontdekken, wat een van de meest interessante geavanceerde klassen zou kunnen worden om te spelen.

Geef een antwoord