We wachtten op de aankondiging van de Iron Man-game tijdens de Marvel Games-conferentie, maar EA speelde de soberheidskaart met een simpel persbericht. Een zeer leerzaam bericht echter, dat ons informeert over de plannen na deze eerste samenwerking.

Iron Man en andere Marvel-games in ontwikkeling bij EA

Een paar uur geleden bevestigde EA dat ze aan het werk waren aan een zeer ambitieuze Iron Man-game voor één speler en onthulde zelfs een eerste afbeelding. In afwachting van de vraag of de Motive Studio-teams inderdaad in staat zullen zijn om de “ultieme Iron Man-game” te produceren, heeft Electronic Arts het volledige vertrouwen van Marvel en Disney. Ja, zelfs na het Star Wars Battlefront 2-schandaal.

De game (let op: Iron Man) bevindt zich momenteel in de pre-productiefase en we houden je op de hoogte van de voortgang van de ontwikkeling. Het is een veelbelovende nieuwe samenwerking tussen Marvel en Electronic Arts, waarbij Iron Man de eerste van verschillende nieuwe games is. Motive rekruteert actief om zijn teams uit te breiden en je kunt de vacatures op zijn site bekijken als je geïnteresseerd bent om hen te helpen bij het maken van de ultieme Iron Man-videogame.

Een aanbidder om Iron Man op te volgen? Ja, en dat zou Black Panther zijn. Volgens journalist Jeff Grubb ontwikkelt EA een Black Panther-game die ons een nieuwe incarnatie van het personage zou moeten geven. “Na de dood van Black Panther krijgen spelers een geheel nieuwe incarnatie van de held van Wakanda”, zei hij. De zwarte panter zal ook het onderwerp zijn van een andere titel naast onder meer Captain America, ontworpen door de maker van Uncharted.

Geef een antwoord