Drie jaar na de aankondiging staat Overwatch 2 op het punt te landen op pc, PS4, PS5, Xbox One en Series. Maar deze lancering zal plaatsvinden in twee van de belangrijkste leden van de licentie. Na het vertrek van de iconische Overwatch-regisseur Jeff Kaplan in april 2021 is het de beurt aan hoofdheldontwerper Geoff Goodman om Blizzard te verlaten.

De informatie werd bevestigd door het bedrijf bij PC Gamer, dat uiteraard de betrokkenheid en het werk van een van Blizzard’s bekendste koppen door spelers in de afgelopen jaren bedankte.

We danken Geoff voor zijn jarenlange dienst bij Blizzard en wensen hem het beste. Zijn vermogen om de diversiteit van Overwatch-helden tot leven te brengen door middel van gameplay was ongelooflijk, en het stempel dat hij op de Warcraft- en Overwatch-teams heeft achtergelaten, zal nog jarenlang voelbaar zijn.

Geoff Goodman verliet Blizzard deze zomer, zonder een specifieke datum, maar hij was in juni nog bij de studio. Het is daarom gemakkelijk om te denken dat hij betrokken zou kunnen zijn geweest bij de creatie en ontwikkeling van de nieuwe helden, die Overwatch 2 zullen integreren wanneer deze wordt uitgebracht, en met name de laatste die wordt onthuld, Kiriko, die een genezer is. Houd er in dit verband ook rekening mee dat Kiriko alleen kan worden verkregen via de gevechtspas, op niveau 55. Maar alle spelers kunnen het verkrijgen door simpelweg te spelen, zonder te hoeven betalen.

Wat er ook gebeurt, Overwatch 2 zal op 4 oktober gratis te spelen zijn op de hierboven genoemde platforms.

Geef een antwoord