Dankzij een toename van de voorraad over de hele wereld is de PS5 erin geslaagd om in verschillende landen terug te keren naar de top van de verkoop. Veel spelers hebben echter nog steeds moeite om hun dierbare te pakken te krijgen. Goed nieuws voor hen, er ontstaat een nieuw goed plan … dankzij de Franse staat.

PS5 verkocht door Franse justitie

De PS5 blijft erg moeilijk te vinden in de handel en velen zijn degenen die zich tevergeefs op de aanbiedingen storten als hij op voorraad is. De Franse staat is ter plaatse en zal hen nog een kans bieden om de Heilige Graal te bemachtigen. Het Agency for the Management and Recovery of Seized and Confiscated Assets (AGRASC) zal inderdaad twee PS5’s en games zoals Spider-Man: Miles Morales en Watch Dogs: Legion te koop aanbieden.

PS5 staatsveiling

Net als het BFMTV- rapport wordt alles georganiseerd via het Drouot-huis op 4 en 5 oktober in Lyon en Marseille. Er is echter weinig kans dat de uiteindelijke prijs wordt opgeofferd. De eerste PS5 (fysieke versie), vergezeld van een enkele DualSense, zal te koop zijn voor ongeveer 400 euro, tegen de officiële prijs van 550 euro sinds de verhoging. Een prijs die desalniettemin snel zou moeten stijgen op D-Day, aangezien de vraag sterk is. Liefhebbers van videogames en technologie kunnen andere waardevolle spullen vinden die in beslag zijn genomen door de Franse justitie, zoals AirPods Pro. Voor de geïnteresseerden die hun geluk willen beproeven, is het mogelijk om zich op dit adres in te schrijven. Moge de beste winnen.

Geef een antwoord