Na een paar maanden wachten staat Slime Rancher 2 op het punt om op pc te landen, maar ook op de nieuwste Xbox-console, om het avontuur van het eerste opus, dat miljoenen spelers had aangetrokken, te verlengen. Het is dus geen verrassing om te zien dat Slime Rancher 2  reikhalzend wordt uitgekeken door de gemeenschap, die terug wil duiken in deze kleurrijke wereld vol slijm, net zo origineel als ze zijn.

Als gevolg hiervan vragen verschillende spelers zich af vanaf wanneer Slime Rancher 2 beschikbaar zal zijn, in Frankrijk.

Hoe laat komt Slime Rancher 2 uit?

Je bent er misschien aan gewend als je er ervaring mee hebt, maar niet alle videogames komen tegelijk uit. Dit varieert afhankelijk van de studio’s, maar ook op het platform, waarbij sommige ze eerder aanbieden dan andere. Dit is met name het geval bij consoles, die games vaak eerder beschikbaar stellen dan hun pc-tegenhangers. Slime Rancher 2  is duidelijk geen uitzondering op de regel.

Slime Rancher 2 zal hoogstwaarschijnlijk op 22 september, 12:01 uur, speelbaar zijn op Xbox, via de Microsoft Store. Voor de fysieke versies, als je ze al in je bezit hebt, zou het hetzelfde moeten zijn. Als je echter op pc zit, zul je, zoals vaak, moeten wachten tot het einde van de dag, aangezien de release is gepland voor 19.00 uur, volgens het aftellen op Steam.

Hier is een korte samenvatting van de releasetijden  van Slime Rancher 2 per platform  :

  • Xbox One Series  → Vanaf 22 september om middernacht
  • PC, via Steam  → 19.00 uur, 2 september

Ter herinnering: Slime Rancher 2 zal op een nieuwe engine draaien en dieper zijn dan de eerste aflevering. Er zullen natuurlijk nieuwe wezens worden geïntroduceerd, maar gezien de complexiteit van deze wereld, legde Nick Popovich, gamedirecteur, uit dat coöp voorlopig geen deel uitmaakt van het spel.

Geef een antwoord