Al meer dan drie jaar heeft Apex Legends miljoenen spelers verenigd, met name dankzij de nieuwe functies die in een gestaag tempo zijn geïntroduceerd. Voordat ze echter in het spel arriveren, worden deze nieuwe dingen, of het nu wapens, objecten of legendes zijn, gezien en beoordeeld, met als doel de meta en de balans niet te verstoren. Soms schalen deze prototypes uitgebreid voordat ze in Apex Legends terechtkomen, soms komen ze gewoon niet aan.

Eric Canavese, Senior Designer, en Devan McGuire, Lead Designer, spraken erover op Reddit en leverden een aantal interessante weetjes op. Bijvoorbeeld,de Rampage, die we allemaal kennen, had een heel andere ervaring kunnen bieden, omdat het was ontworpen als een vlammenwerper. Het wapen had spelers in staat kunnen stellen een vlamlijn te ” schilderen “, zowel op de vloer als op de muren, waarbij spelers in brand werden gestoken, maar Respawn had uiteindelijk het gevoel dat dit de meta te veel zou veranderen.

Het andere interessante verhaal is dat we een jachtgeweer met stuiterende kogels hadden kunnen ontdekken. Het prototype stelde inderdaad een wapen voor dat elk van zijn ballen in het onderdeel of de omgeving zag stuiteren. Het is duidelijk dat elke keer dat de kogel op een object botste, hij snelheid verloor, maar dit wapen heeft nooit het daglicht gezien. De ontwikkelaars vonden het ” niet eerlijk om verslagen te worden door vijanden die je niet kon zien.

Desalniettemin, gezien de interesse van de gemeenschap in dit onderwerp, is het niet onmogelijk dat een tijdelijke spelmodus je ooit in staat zal stellen deze wapens uit te proberen die nooit zijn uitgebracht, of dat deAls je meer informatie wilt over Apex Legends of lid wilt worden van een actieve community om leuke momenten met andere spelers te delen, nodigen we je uit om lid te worden van de Apex Legends France Community Discord.

Geef een antwoord