De uitdagingen van Fortnite zitten  nog steeds in het spel voor dit seizoen 4 van Hoofdstuk 3 en kennen geen grote verandering, naar het model van de afgelopen seizoenen. Door uitdagingen te valideren, kun je XP verdienen en niveaus bereiken, sterren en dus beloningen ontgrendelen. Spelers zijn er nu in de loop van de tijd aan gewend, ze wachten ongeduldig op donderdag 15.00 uur om deze nieuwe uitdagingen te ontdekken, die erg handig voor hen zijn, omdat ze hen 20.000 XP kunnen laten herstellen om vooruitgang te boeken in de Battle Pass en veel cosmetica te ontgrendelen, zoals outfits, rugaccessoires of verzameltools. Voor een van deze uitdagingen moet je in verschillende soorten chromen voertuigen rijden.

Bestuur meerdere soorten chromen voertuigen

Deze uitdaging belicht, niet verwonderlijk, een van de nieuwigheden van het seizoen, chroom. Hier moet je drie soorten chromen voertuigen besturen, in hetzelfde deel, om de uitdaging aan te gaan.

Om tijd te besparen raden we je aan om in het chromen gedeelte van de kaart te landen, op zoek naar een chromen sprinkler. Maar als je er geen kunt vinden, kun je altijd chromen bomen vernietigen om wat te krijgen, en tijd te besparen. Benader dan gewoon een voertuig en gooi er chroom naar om er een chromen voertuig van te maken.

fortnite-sprinkler-chrome-tree
Om de uitdaging te valideren, moet je drie verschillende soorten voertuigen transformeren(een vrachtwagen, een taxi, een whiplash bijvoorbeeld) en rijd ze allemaal. Wanneer dit is gebeurd, wordt de uitdaging gevalideerd en kun je met 20.000 XP naar huis gaan.

Je kunt alle uitdagingen van Fortnite Seizoen 4 Week 1 in deze gids vinden.

Geef een antwoord