De twee nieuwe gratis games uit de Epic Games Store zijn beschikbaar om te downloaden. Op het programma deze week een geweldige overlevingsklassieker die bij de release echt opborrelde, en een zeer goed beoordeelde tactische RPG.

De nieuwe gratis games van Epic Games Store zijn beschikbaar

Je kent het refrein uit je hoofd. Elke donderdag om 17.00 uur is het tijd voor gratis games uit de Epic Games Store. Deze week zal de Fortnite Creators Store liefhebbers van survival en RPG verrassen. Het is inderdaad ARK: Survival Evolved en Gloomhaven die kunnen worden verzameld en voor het leven bewaard. We presenteren niet langer de eerste, die een echte aardbeving was voor het genre toen het werd uitgebracht. Spelers bevinden zich op een mysterieus eiland waar ze rondzwervende dinosaurussen moeten doden en temmen om te ontsnappen. Een perfecte titel om met vrienden te spelen.

Gloomhaven daarentegen is een tactische RPG gebaseerd op het populaire bordspel onder liefhebbers. Het speelt zich af in een middeleeuws fantasie-universum waar je deze wereld kunt verkennen in een band van 2 tot 4 huurlingen. Op het programma angstaanjagende kerkers, donkere bossen en donkere grotten die allerlei soorten wezens herbergen. Deze twee gratis games uit de Epic Games Store zijn beschikbaar tot 29 september om 17.00 uur Franse tijd.

Wat zijn de volgende gratis spellen?

En volgende week? ARK: Survival Evolved en Gloomhaven worden vervangen door één gratis game: Drone Racing League Simulator. Geen verrassing, dit is de eerste first-person drone-racetitel en -simulator. Fans van de discipline zullen tracks vinden die worden gebruikt door echte DRL-piloten, met elk seizoen een paar verrassingen.

Deze nieuwe gratis game uit de Epic Games Store is zoals altijd beschikbaar van 29 september tot 6 oktober om 17.00 uur. Het komt waarschijnlijk met een bonusgeschenk dat op D-Day wordt onthuld.

Geef een antwoord