De remake van Splinter Cell staat nog maar aan het begin van zijn ontwikkeling, maar de uitgever is er al serieus mee bezig. Vandaag leren we meer over dit mysterieuze project met informatie die puristen misschien niet bevallen.

Een heel ander verhaal voor Splinter Cell Remake?

De dingen gaan vooruit aan de kant van Splinter Cell Remake. Terwijl de game-fans hebben gewacht nog in de beginfase van ontwikkeling is, blijft Ubisoft de gelederen voor het project aanzwellen. De Franse uitgeverij is momenteel op zoek naar een scenarioschrijver die het verhaal volledig herschrijft. “ Met de eerste Splinter Cell-game als onze basis, herschrijven en actualiseren we de geschiedenis voor een modern publiek. We willen de geest en thema’s van de originele game behouden terwijl we onze personages en de wereld verkennen om ze authentieker en geloofwaardiger te maken “, luidt de vacature.

Splinter Cell Remake verhaalveranderingen

Het idee zou dan zijn om ” een coherente en boeiende verhalende ervaring voor een nieuw publiek te creëren “, terwijl we proberen de fans van het eerste uur te plezieren. De technologie en de inzet zijn veel veranderd sinds 2002, het is normaal voor Ubisoft om Splinter Cell Remake te moderniseren zodat het up-to-date is. Veranderingen zullen uiteraard worden aangebracht aan de gameplay-kant en uiteraard aan de graphics. Bij deze aankondiging hebben enkele fans al hun bezorgdheid geuit, hun ontevredenheid. ” Het ruikt naar censuur “, ” Het wordt wakker ” en andere soms zeer scherpe opmerkingen razen door sociale netwerken en fora. Het zal nog een paar jaar moeten wachten voordat we weten of de uitgever erin is geslaagd “behoud wat de kern vormt van de Splinter Cell-ervaring  “, zoals hij in hetzelfde aanbod specificeert.

Geef een antwoord