Beschikbaar sinds begin juni, had The Cycle een erg mooie lancering, hoewel spelers in de loop van de tijd een beetje zijn afgedwaald van de shooter. Maar in een poging om ze terug te brengen voor de lancering van seizoen 2, wordt er een groot evenement georganiseerd. Een week lang, vanaf nu tot 28 september, kunnen spelers genieten van het Cataclysm-evenement, dat de wereld zal ontwrichten.

Tijdens deze periode heb je inderdaad meer kans op stormen en meteorenregens. Het verkennen van meteoren is echter geen slecht idee, omdat ze kernen achterlaten, die kunnen worden gebruikt om nuttige materialen te herstellen om legendarische wapens te maken,die normaal niet kunnen worden gemaakt.

Zodra het evenement voorbij is, worden de niveaus en reputatie gereset en worden alle items vernietigd ter voorbereiding op seizoen 2. Uiteraard worden de verworven cosmetica en Aurum-saldi overgedragen. Maar nu we het toch over seizoen 2 hebben, dat op 28 september aankomt, weet dat je kunt genieten van een groot aantal nieuwe functies, waaronder een nieuwe mysterieuze kaart, Tharis Island, die een nieuwe eindspelmonteur brengt. We zullen er zeer binnenkort meer over weten.

Ter herinnering, The Cycle  blijft beschikbaar op pc, via Steam en de Epic Games Store. Een release op consoles  is niet uit te sluiten als de game blijft presteren.

Geef een antwoord