Genshin Impact versie 3.1  komt op het moment van schrijven over een paar dagen. Bovendien deelt HoYoverse regelmatig meer informatie over de nieuwe functies van deze volgende update. In dit verband heeft de ontwikkelstudio onlangs een nieuwe trailer gedeeld, waarin Cyno wordt geïntroduceerd, een van de speelbare personages die via versie 3.1 in de titel zijn geïntroduceerd.

Deze nieuwe visuele communicatie stelt ons dus in staat om iets meer te weten te komen over de verhalende achtergrond  van Cyno (5*), de generaal Mahamatra ” belast met het toezicht op de onderzoekers van de Academie “. Afzonderlijk introduceerde HoYoverse het personage in meer detail, inclusief:zijn capaciteiten, via verschillende berichten op het officiële Twitter-account van de game: “Liturgy: Rabbit Swiftness”  zal Cyno veranderen in een gezworen verkenner, terwijl “Rite: Abyssal Traverse”  ons in staat zal stellen een snelle aanval uit te voeren, terwijl we Electro-schade toebrengen aan vijanden op onze manier.

Onthoud dat Cyno niet het enige personage is dat naar Genshin Impact komt. Dankzij versie 3.1 kunnen we zowel Candace (4*, Hydro) als Nilou (5*, Hydro) ontdekken. Ten slotte kunnen spelers met deze volgende update een heel nieuw gebied van de Sumeru-regio, de woestijn, verkennen en deelnemen aan nieuwe evenementen. Om nog maar te zwijgen van nieuwe speurtochten van onder andere Archon.

Genshin Impact is te vinden op pc, PS4, PS5 en iOS- en Android-apparaten. Houd er ook rekening mee dat je dankzij de wisselcodes enkele bonussen kunt verzamelen.

Geef een antwoord