A Plague Tale Requiem, een van de meest verwachte games van 2022, samen met God of War Ragnarok en Call of Duty Modern Warfare 2, onthult hoe lang het nieuws van Amicia en Hugo zal duren.

Een gemiddelde levensduur voor A Plague Tale Requiem

Zal dit nieuwe deel verder gaan dan A Plague Tale Innocence ? Het zou best kunnen. In een interview voor PLAY Magazine schat Asobo Studio lead level designer Kevin Pinson de levensduur van A Plague Tale Requiem op tussen de 16 en 18 uur (via PSU ). Volgens hem geen filler zoals andere singleplayer-games om de ervaring kunstmatig te verlengen, maar een duur die past bij het verhaal dat het team wilde vertellen.

Het draait allemaal om tempo, er is geen opvulling en we hebben niet geprobeerd het spel uit te rekken omdat het moest. Onze uitgever Focus Interactive moedigt ons aan om de lengte te kiezen die we willen voor het spel en het verhaal dat we willen vertellen. We mikken niet op een bepaald aantal uren. Het is niet iets waar we rekening mee houden bij het ontwerpen van het spel. Aangezien we een klein team van 70 mensen zijn, moeten we drastische keuzes maken.

Hoe verhoudt dit vervolg zich tot het vorige deel? Als we het verhaal volgen, zou A Plague Tale Innocence rond 10.00 uur en in totaal 16.00 uur klaar kunnen zijn om alles te voltooien. Als Kevin Pinson het alleen voor het script over 16 tot 18 uur heeft, zou de levensduur veel langer zijn.

A Plague Tale Requiem komt op 18 oktober uit op PS5, Xbox Series X|S en pc, en tot die tijd heb je onze eerste indrukken ervan.

Geef een antwoord