Op Disney Dreamlight Valley zullen spelers veel speurtochten moeten voltooien voor verschillende personages, van Disney- en Pixar-licenties. Onder hen “Rémy’s receptenlijst”, een zoektocht gegeven door de hoofdpersoon van de film Ratatouille. Dit vraagt ​​u om drie receptenboeken te zoeken. Hieronder laten we u hun locatie zien.

Vind Remy’s drie kookboeken (quest) in Disney Dreamlight Valley

Locatie van elk receptenboek (zoektocht van Rémy)

Weet allereerst dat deze zoektocht uiteraard alleen toegankelijk is nadat je Remy hebt ontgrendeld en vooral nadat je niveau 4 van vriendschap met hem hebt bereikt. Als je niet weet hoe je je vriendschap met de verschillende personages van Disney Dreamlight Valley kunt vergroten, weet dan dat we een gids over dit onderwerp hebben samengesteld.

Dus, zoals eerder gezegd, de zoektocht “Remy’s Receptenlijst” vereist dat je in totaal drie boeken vindt. Door met Mickey te praten, krijg je een Souvenir en dus een aanwijzing over de locatie van deze items (afbeelding hieronder).

Disney Dreamlight Valley - Kookboekindex
Deze afbeelding toont u drie verschillende locaties. Zo bevindt een van Remy’s receptenboeken zich in het Prairie Tranquille -gebied, in de buurt van Goofy’s huis, en meer specifiek naast de trap die naar het Betoverde Strand leidt. Inderdaad, daar zie je een boek begraven in de grond (afbeelding 1 van de galerij hieronder). Het enige wat u hoeft te doen is uw schop gebruiken om het op te halen.

Ga daarna naar het betoverde strand. In de buurt van het houten ponton en de stand van Goofy’s, zie je nog een kookboek onder de grond begraven (afbeelding 2 van de galerij hieronder). Gebruik zoals eerder je schop op deze hoop zand om het voorwerp van je verlangens te krijgen.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Ga ten slotte naar de mystieke grot van het betoverde strand. Daal af in genoemde grot. Bij de voorlaatste overloop kun je een glimp opvangen van een object begraven in de aarde bij het kookstation (afbeelding 3 van de galerij hierboven). Graaf om het item te krijgen.  Je hebt dus alle receptenboeken van Rémy teruggevonden en je kunt nu door de rest van de genoemde zoektocht bladeren. Om dit te doen, hoef je alleen maar terug te gaan naar Remy en de laatste doelen te bereiken.

Onthoud dat Disney Dreamlight Valley beschikbaar is op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store). De Gameloft-titel is ook te vinden op de Xbox Game Pass.

Geef een antwoord