Fans van The Last of Us, ontwikkeld door Naughty Dog, wachtten reikhalzend uit naar nieuws van de gelijknamige HBO-serie. Enkele weken geleden hadden we recht op een zeer korte teaser, van ongeveer dertig seconden. Deze keer is het echter een gloednieuwe trailer, en vooral langer, die net is uitgebracht.

Het was inderdaad ter gelegenheid van The Last of Us Day van dit jaar 2022 dat HBO deze  nieuwe teaser deelde. In deze nieuwe visuele communicatie kunnen we bovendien gemakkelijk bepaalde sequenties herkennen die aanwezig zijn in het eerste opus maar ook in de DLC Left Behind. We kunnen bijvoorbeeld verschillende shots zien die verwijzen naar de introductie van de voornaam The Last of Us en de beroemde carrousel met extra inhoud. Bovendien geeft deze nieuwe trailer een prominente plaats aan de actie en toont hij enkele geïnfecteerde en vooral clickers.

Op dit moment is er geen officiële en precieze releasedatum gedeeld. The Last of Us-serie komt in 2023 uit en zal naar verwachting in totaal uit 12 afleveringen bestaan. Bedenk dat Joel wordt gespeeld door Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones) en Bella Ramsey (Game of Thrones) haar eigenschappen aan Ellie leent. Wat de cast betreft, weten we ook dat Sam wordt gespeeld door Keivonn Woodard, Henry wordt gespeeld door Lamar Johnson en Merle Dandridge wordt gespeeld door Marlene.

Geef een antwoord