Tussen 24 en 26 september was de bètaversie van Call of Duty: Modern Warfare 2 open voor alle spelers, waardoor veel gebruikers zich erin konden onderdompelen en een preview konden ontdekken van de ervaring die ons hier een paar weken zal worden aangeboden. Maar zoals verwacht, aangezien de Call of Duty-licentie in de loop van de tijd steeds populairder wordt, was deze bèta een echt succes.

De ontwikkelaars hebben ook aangegeven dat dit de meest populaire bèta was, die het grootste aantal spelers samenbracht, maar ook het grootste aantal games dat werd gespeeld.. De terugkeer van Call of Duty naar Steam is natuurlijk geen onbekende voor dit succes, aangezien een groot aantal spelers liever via dit platform speelt. Er is een piek van 168.000 gebruikers geregistreerd, een zeer goede score voor een open bèta. En als je je ooit afvraagt, wordt de bètavoortgang niet opgeslagen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een hit zal worden, aangezien niet iedereen die de bèta heeft getest, de titel noodzakelijkerwijs zal kopen wanneer deze wordt gelanceerd, vooral omdat de verkoopprijs sommigen kan afschrikken. Maar het vervolg op het opus van 2019 zou ongetwijfeld heel snel zijn publiek moeten vinden, aangezien de feedback van de bèta zeer positief is.

De toekomst ziet er dan ook rooskleurig uit voor Activision, met de release van Modern Warfare 2 op 28 oktober op pc, PS4, PS5, Xbox One en Series. Volg dan op 16 november Warzone 2.0, dat gratis te spelen is.

Geef een antwoord