Minder dan een week geleden kondigden de ontwikkelaars van Magic Design Studios aan dat er op 29 september een gloednieuwe update zou landen op hun roguelite, Have a Nice Death. De naam ” Natuurrampen” is nu beschikbaar. Deze patch brengt een ” stortvloed aan nieuwe inhoud ” op de titel.

Met deze update kunnen spelers een hele nieuwe wereld ontdekken en navigeren: het Department of Natural Disasters. Daar zullen ze het hoofd moeten bieden aan nieuwe vijanden en het hoofd moeten bieden aan orkanen of tornado’s. Uiteraard voegt dit niveau een nieuwe Blight toe, ofwel Catherine Inamura, en een nieuwe Thanager, Horace Sinitrocirrus. Gelukkig kunnen we, om onze tegenstanders te verslaan, rekenen op nieuwe spreuken maar ook op nieuwe wapens en vloeken. Ten slotte introduceert de update “Natuurrampen”de trainingsruimte en Muriel de la Révérance, een nieuw personage.

Ontdek zonder meer de volledige patch-opmerkingen in het Frans van de update “Natuurrampen”, die op 29 september 2022 werd uitgebracht op Have a Nice Death.

Heb een mooie dood “Natuurrampen” Update

 • Een nieuwe wereld: het ministerie van Natuurrampen. Ontdek en verken een universum dat verscheurd is door de vernietigende krachten van de natuur. Neem het op tegen de wreedheid van de elementen in de vorm van orkanen, tornado’s en even verwoestende nieuwe vijanden. Deze geheel nieuwe wereld voegt de volgende nieuwe personages en inhoud toe:
 • Nieuwe bazen: een nieuwe Scourge (baas) en Thanager (minibaas) wachten op je in deze update.
 • Nieuwe plaag: Catherine Imamura, een torenhoge keizerin met het vermogen om zich te vermenigvuldigen en krachtige waterspreuken uit te spreken.
 • New Thanager: Horace Sinistrocirrus, een gigantische onweerswolk en operazanger met een arsenaal aan bliksemaanvallen die, net als zijn optreden, crescendo gaan!
 • Nieuwe vijanden: terwijl je het departement verkent, ontdoe je je van vijf nieuwe elementaire vijanden die op het punt staan ​​je te ontmoeten en je zullen laten beven van angst.
 • Nieuwe NPC: maak kennis met Muriel de la Révérance, de kunstenaar, schilder en performer die de meesterlijke werken heeft gemaakt die in de lobby worden tentoongesteld.
 • Nieuwe vloeken, nieuwe spreuken en nieuwe wapens: ontdek tien nieuwe vloeken, twee nieuwe spreuken zoals de Sepulchral Beam – een dodelijke straal die vijanden onmiddellijk vernietigt – en een nieuwe zeis, de Proxy, waarmee je de vijanden gemakkelijk van een afstand kunt bereiken.
 • Nieuwe verhalen: dompel jezelf onder in verhalen die even maf als onheilspellend zijn, verteld door middel van beschrijvingen van het personeelshandboek en meer dan 900 dialoogregels met de hoofdrolspelers van Death, Inc.
 • Nieuwe trainingsruimte: test je nieuwe wapens en spreuken en vind het personage dat bij je past in de herbestemde oude martelkamer in de lobby.
 • Nieuwe functies toegevoegd op verzoek van de community: als reactie op feedback van spelers heeft Magic Design Studios de volgende verbeteringen in deze update doorgevoerd:
 • Challenge Rooms: naarmate je verder komt in je avontuur, kun je Challenge Rooms vinden die je oogstvaardigheden op de proef stellen. Voltooi ze binnen de tijdslimiet om speciale beloningen te ontvangen.
 • Runstatistieken: aan het einde van elke run kunt u de details ervan bekijken door interactie met het Pitbook.
 • Curses Encyclopedia: bekijk deze encyclopedie om de vloeken te zien die je hebt gekregen tijdens het verkennen van Death, Inc.
 • Verbeterde gameplay: het vechtsysteem is gewijzigd en de moeilijkheidsgraad, woedeaanvallen en voedsel zijn aangepast om een ​​meer gebalanceerde gameplay-ervaring te bieden.

Ter herinnering: Have a Nice Death is momenteel beschikbaar in vroege toegang op pc, en meer specifiek op het Steam-platform. Als je meer wilt weten over de titel, weet dan dat onze preview van de game  beschikbaar is.

Geef een antwoord