Death Stranding 2 dat nog niet is geformaliseerd, maar het vormt de kern van een heel vreemd nieuw gerucht dat geen stand houdt.

Death Stranding 2 op Stadia? Hideo Kojima is geen beslisser

De 9to5google- site publiceerde een artikel waarin, volgens hun bronnen, Hideo Kojima zou werken aan Death Stranding 2 met het oog op het exclusief maken van Stadia ( RIP little angel gone too late ). Is dit mogelijk ? Niet echt.

Niet omdat de maker niet op een andere deur kon kloppen, hij is onafhankelijk en doet wat hij wil, zoals hij zich herinnerde, maar simpelweg omdat de franchise toebehoort aan Sony Interactive Entertainment en niet aan Kojima Productions. De studio is dus niet vrij om naar eigen goeddunken over zijn licentie te beschikken en dus naar een concurrent te gaan om een ​​vervolg voor te stellen.

Volgens hun informatie had dit nieuwe onderdeel een sologame moeten zijn. Zonder asynchrone multiplayer zoals de eerste game. Na te zijn gevalideerd door Stadia, zou het project medio 2020 zijn geannuleerd vanwege het ontbreken van multiplayer. En dit is waar we ons realiseren dat er waarschijnlijk een probleem is in de woordkeuze en / of een mengsel van een eerder geluid in de gang, vrijwillig of niet.

Een verwarring met Overdosis?

9to5google gebruikt wel de term “opvolging”. Maar het is mogelijk dat het woord werd gebruikt in de zin van “wat volgt op DS”, duidelijk het volgende project en strikt genomen niet Death Stranding 2.

Heeft Hideo Kojima echter contact gehad met Google Stadia? Ja. Is de samenwerking mislukt? Ja, Stadia zou een game van Hideo Kojima hebben geweigerd volgens onze collega’s bij VGC die heel vaak hebben bewezen betrouwbaar te zijn – merk op dat Google dit heeft weerlegd, maar het stopzetten van Stadia is ook vele malen geweigerd voordat we alleen de sluiting van de studio’s en nu de totale sluiting van de dienst. Het ging over een horrortitel in episodisch formaat. Tot die tijd is alles duidelijk, maar het wordt ingewikkeld.

Volgens Tom Henderson, een zeer deskundige insider in de videogamewereld, werken Kojima-san en zijn teams aan een horrorspel genaamd Overdose. De hoofdpersoon zou een vrouw in een blauwe jurk zijn, gespeeld door Margaret Qualley. Een beschrijving die past bij zijn rol in Death Stranding. En de verwarring, al dan niet vrijwillig, kan daar beginnen. Of misschien was Hideo Kojima van plan om het personage van Margaret Qualley (Mama) en haar tragische verhaal te recyclen voor een horrorproductie die niet de echte Death Stranding 2 zou zijn geweest.

En bestaat Death Stranding 2? Vermoedelijk.

Hideo Kojima werkt momenteel aan twee geïdentificeerde projecten. Een Xbox-game die Overdose zou kunnen zijn, de cloud-gamingtitel die werd geweigerd door Stadia, en een andere soft op PS5. De ontwikkelaar heeft toezicht gehouden op een groot aantal sessies voor het vastleggen van prestaties die zijn opgenomen vanuit een studio die eigendom is van Sony. Het zou Death Stranding 2 zijn als we de Norman Reedus-lekken moeten geloven waarop de vader van MGS reageerde.

En het project met filmster Elle Fanning ? We drogen terwijl we wachten om meer te weten.

Geef een antwoord