Blauwe essences

Dit is het belangrijkste type essence dat je in LoL kunt tegenkomen zodra je aankomt. Hun primaire gebruik is om u in staat te stellen “kampioenen”, de personages van League of Legends, te verwerven. Hoewel er elke week een roulatie van gratis kampioenen is, is het essentieel om er een paar permanent op je account te hebben staan. Vooral als je interesse wilt hebben in de “Ranked”-modus, waarvoor je minimaal level 30 moet zijn en minimaal 20 kampioenen moet hebben. Je zult zeker niet alle kampioenen in het spel onder de knie krijgen, maar ze allemaal hebben, in ieder geval een paar, is een duidelijk voordeel.

Dit maakt het mogelijk om tijdens de selectiefase, tijdens Draft-wedstrijden, een kampioen uit te wisselen met een teamgenoot. Je kunt geen kampioenen ruilen die je niet bezit, dus het is absoluut noodzakelijk om er zoveel mogelijk vast te houden om je bondgenoten te helpen ze te kiezen.

Naast het kopen van kampioenen, blauwe essenceshelpen ook om hun vaardigheidsniveau te verbeteren. Met elk spel met een kampioen verdien je meesterschapspunten waardoor je levels met dezelfde naam krijgt. Als je eenmaal beheersingsniveau 5 hebt bereikt, heb je nog twee niveaus te bereiken, maar de methode is niet meer hetzelfde. Je moet tokens krijgen van het personage dat je wilt verhogen (twee voor niveau 6, drie voor niveau 7). Als je eenmaal je zuurverdiende tokens hebt, moet je ook een hoeveelheid blauwe essentie uitdelen om het felbegeerde niveau van meesterschap te krijgen.

Ten slotte opent Riot in zeldzame gevallen de Blue Essence Shop, een ruimte waar je uitzonderlijk Chromas kunt kopen met die valuta. Chroma’s zijn kleurveranderingen voor je personages, of het nu het basismodel is of bepaalde skins. Ze zijn normaal gesproken alleen te koop met Riot Points, de betaalde in-game valuta.

Blauwe essentie

 

Hoe krijg je meer blauwe essentie?

Blauwe essences worden verkregen door:

 • spelletjes spelen
 • Missies voltooien
 • Kisten of kampioenspods openen
 • Kampioensscherven of kampioenen slopen
 • Fantastische essences uitgeven

Essences sinaasappels

Sinaasappelessences worden voornamelijk gebruikt om cosmetische items te verkrijgen op het crafting-tabblad van uw klant. Hiermee kun je skins, bakenskins, summoner-pictogrammen, emotes herstellen of zelfs series Eternals ontgrendelen voor je kampioenen. Met uitzondering van Eternals en emotes zijn al deze items verkrijgbaar als scherven uit kisten.

Sinaasappel Essentie

 

Hoe krijg je meer sinaasappelessence?

Sinaasappelessences kan worden verkregen door:

 • Hextech-kisten of ceremoniële kisten openen
 • Schrapen van huidscherven of huiden (zowel kampioen als afdeling)
 • Recycling serie van Eternals
 • Missies voltooien in bepaalde evenementen
 • Fantastische essences uitgeven

Fantastische Essenties

Een andere valuta die voornamelijk wordt gebruikt om cosmetica te kopen, is Fantasy Essences. Ze zijn te besteden in de Fantasy Shop. Het is een rotatie die verandert met elke update en bevat prestige-editie skins, fantasie skins waaronder een met rand en icoon, baken skin, chroma en icoon, emote, skin shards of oranje en blauwe essences.

mythische essentie

 

Hoe krijg ik meer Fantastic Essences  ?

Fantasy Essences kan worden verkregen door:

 • Gebeurtenismissies voltooien
 • Evenementcapsules of -kisten openen
 • Summoner-niveaus halen
 • Buitniveaus passeren (te doen door ceremoniële kisten te openen, beschikbaar voor Riot Points)

Geef een antwoord