Disney Dreamlight Valley, ontwikkeld en uitgegeven door Gameloft, kwam begin september in early access op de meeste gameplatforms.Tijdens hun avontuur op de software moeten spelers verschillende speurtochten voor NPC’s voltooien en kunnen ze ook verschillende kleine dieren (critters) tegenkomen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om met ze te communiceren, vanaf het moment dat ze kameraden zijn geworden.

Desalniettemin zijn de ontwikkelaars van Gameloft van plan om dit mogelijk te maken. Inderdaad, onlangs heeft de studio de gemeenschap over dit onderwerp ondervraagd, met name via een enquête die is gepubliceerd op het officiële Twitter-account van de game: “Hey Vallei dorpelingen! We vroegen ons af… Zou je graag in contact willen komen met je metgezellen (dieren)? “. De voorgestelde antwoorden impliceren ook dat Gameloft al aan dit punt heeft gewerkt en dat deze functie binnenkort zou kunnen verschijnen, ofwel via de volgende update, gepland voor dit najaar.

Hey Vallei dorpelingen! We vroegen ons af…

Zou je graag in contact willen komen met je dierenvrienden?🤔

— Disney Dreamlight Valley (@DisneyDLV) 5 oktober 2022

Over deze update weten we al dat het een gloednieuw personage moet introduceren  in Disney Dreamlight Valley, de antagonist van de animatiefilm The Lion King, Scar. Op het moment van schrijven hebben de ontwikkelaars de officiële en precieze releasedatum nog niet aangegeven. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte zodra deze bekend is.

Onthoud dat Disney Dreamlight Valley te vinden is op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch. De titel is beschikbaar in de Game Pass. Als je net begint aan je avontuur in Disney Dreamlight Valley, weet dan dat we verschillende gidsen hebben samengesteld  die je enorm kunnen helpen.

Geef een antwoord