Epic Games heeft de afgelopen jaren meerdere samenwerkingen voor Fortnite gehad en een groot aantal universums is gekomen om de Battle Royale te verbeteren, of het nu gaat om eenvoudige skins of via belangrijke evenementen. Een paar jaar geleden was Stranger Things al in Fortnite verschenen, waardoor spelers de strijd aan konden gaan met de Demogorgon, de antagonist. Drie jaar later zou het sciencefiction-universum terug kunnen zijn.

Een nieuwe Fortnite x Stranger Things-samenwerking?

Terwijl spelers zich voorbereiden op het organiseren van het speciale Halloween-evenement, Fortnitemares, kan Stranger Things een kleine verschijning maken. Zoals onthuld door HYPEX, de beroemde dataminer, is er een klok toegevoegd aan de spelbestanden, genaamd “grandfather clock” en zou een verwijzing kunnen zijn naar het laatste seizoen van Stranger Things. Waarschuwing, als je het nog niet hebt gezien, kunnen de volgende regels enkele spoilers bevatten.

Na de Demogorgon is het daarom Vecna ​​die zou kunnen aankomen in de Battle Royale, en alleen al de aanwezigheid van deze klok suggereert dat we meer zullen hebben dan alleen een huid. Een speciaal gebied, en mogelijk het universum waarin hij leeft, kan beschikbaar zijn op het slagveld en de klok kan een toegangspoort zijn, of een geheel nieuw item, dat nieuwe mogelijkheden opent in Fortnite.

We zouden snel meer moeten weten, aangezien het Fortnite Nightmares-evenement op 18 oktober van start gaat. Andere teasers, deze keer officieel, zouden de komende dagen op het web en in de game moeten worden gepubliceerd. Hoe dan ook, als het universum van Stranger Things terugkeert naar Fortnite, zal Epic Games ons niet nalaten ons te waarschuwen.

Geef een antwoord