Officieel aangekondigd in maart 2022, een nieuwe aflevering van The Witcher  (codenaam “Project Polaris”) is momenteel in ontwikkeling. Dit markeert het begin van een nieuwe sage en nodigt ons uit om een ​​nieuwe hoofdrolspeler te belichamen. Onlangs heeft de ontwikkelingsstudio die verantwoordelijk is voor de franchise, CD Projekt RED, bevestigd dat deze tweede saga inderdaad een trilogie zal zijn.

In dit verband hebben de ontwikkelaars ook aangegeven dat deze volgende The Witcher-games binnen zes jaar, na de release van het eerste opus, beschikbaar moeten zijn. Sindsdien hebben veel spelers zich afgevraagd wanneer Project Polaris mogelijk zou kunnen worden uitgebracht. Er zijn enkele antwoorden gegeven.

Ter herinnering: het volgende opus The Witcher bevindt zich momenteel alleen in de pre-productiefase. Bovendien herinnerde CD Projekt RED zich tijdens een gesprek met investeerders: ” Voor Polaris bereiden we de technologie voor […] Dit is het eerste project dat wordt uitgevoerd onder een nieuwe motor – de Unreal Engine 5 […] Hiervoor project, zullen we extra inspanningen moeten leveren ”. Door deze engine te gebruiken en te beheersen, hopen de ontwikkelaars van CD Projekt RED in de toekomst tijd te besparen.

Over dit onderwerp denkt de voorzitter van de studio, Adam Kiciński, dat deze technologie hen een ” vloeiendere ontwikkeling” zal geven.voor de tweede en derde tranche van deze saga en hoopt dat deze in drie jaar (elk) kunnen worden ontwikkeld. Met betrekking tot Project Polaris beweerde Adam Kiciński echter dat de titel over meer dan drie jaar zou moeten verschijnen.

Als gevolg hiervan zul je het begrepen hebben, je zult je moeite geduldig moeten nemen voordat je deze nieuwe (en tweede) sage ontdekt. Het volgende opus The Witcher zou daarom op zijn best pas in 2025-2026 moeten verschijnen. Van zodra er nieuwe informatie over dit onderwerp beschikbaar komt, zullen we u uiteraard op de hoogte houden.

Geef een antwoord