Wie is Katalysator?

Tressa Crystal Smith is niet voor iedereen. Elegant en gereserveerd, ze waardeert kristallen meer dan dat ze mensen waardeert. Ze groeide op op Boreas, een onstabiele planeet met een afnemende maan. Naleving en efficiëntie waren de sleutelwoorden, maar Tressa ging er nooit op in. Ze voelde zich meer op haar gemak bij haar gemarginaliseerde vrienden, met wie ze waarzeggerij beoefende in kristallen, maanrituelen en hekserij. Dit zusterschap maakte de turbulentie van haar adolescentie, evenals de gendertransitie die ermee gepaard ging, veel acceptabeler en vooral minder eenzaam. Toen haar beste vriendin haar uiterste best deed om te voorkomen dat een bedrijf hun maan overnam, merkte Tressa dat ze in een hoek werd gedrukt.

Tressa verzamelde vervolgens hun terraforming-teams die zich inzetten voor het herstellen en revitaliseren van het hemellichaam. Het is in deze context dat ze leerde omgaan met ferrovloeistoffen, die ze manipuleert als heksen. Ze raakte gehecht aan haar nieuwe gemeenschap en toen de zaken op Boréas minder werden, bracht ze enkele van haar oude vrienden binnen. Ze had eindelijk een plek gevonden waar ze zich echt thuis voelde… net toen de Apex Games binnenkwamen om haar en haar nieuwe familie ervan te beroven. Maar Catalyst zou niet zo gemakkelijk worden overschaduwd. Als de Apex Games haar in de weg stonden, zou ze deze kans grijpen en de beloning in de wacht slepen om haar familie te helpen. Vandaag ziet ze overwinning in haar toekomst,

Katalysatorvaardigheden

Elke legende in Apex Legends  heeft drie unieke vaardigheden, gecategoriseerd op tactisch, passief en ultiem, waardoor, afhankelijk van de vooraf gedefinieerde rol, zijn teamgenoten kunnen worden beschermd en genezen of zware schade kan worden toegebracht aan zijn tegenstanders. Catalyst zal ongetwijfeld een grote hulp zijn voor uw team om uw doelen te bereiken.

tactische katalysatorpiercing bandTactisch vermogenZet een band van ferrovloeistoffen in die in spikes veranderen als je vijanden dichtbij komen. Catalyst is immuun voor vijandelijke spikes.passieve katalysatorVersterkingpassief vermogenVersterk de deuren om ze te consolideren en de toegang voor vijanden te blokkeren. Vernietigde deuren kunnen ook worden versterkt.Ultime-katalysatorIJzeren barrièreUltieme vaardigheidBouw een doorlatende muur van ferrovloeistoffen op die vijanden die er korte tijd doorheen gaan, vertraagt ​​en gedeeltelijk verblindt.

Katalysator op video

Je kunt ook een derde lijst vinden met de beste Legends of Apex Legends, om je vechter beter te kunnen kiezen.

Als je meer informatie wilt over Apex Legends of lid wilt worden van een actieve community om leuke momenten met andere spelers te delen, nodigen we je uit om lid te worden van de Apex Legends France Community Discord.Geef een reactie