Zoals vaak wanneer een game van deze omvang arriveert, is er een lanceringsupdate beschikbaar, waarmee de ontwikkelaars last-minute fixes en verbeteringen kunnen toepassen. Soms klein, soms groot, deze updates komen steeds vaker voor en bevatten mogelijke wijzigingen op basis van feedback, als er al eerder een bèta heeft plaatsgevonden, zoals bij deze Modern Warfare 2 het geval is.

Naast het nogmaals bedanken van de community voor de interesse die het heeft getoond in de bèta, hebben we in september recht op enkele details over de wijzigingen en correcties die zijn doorgevoerd dankzij deze beroemde update Call of Duty: Modern Warfare 2 dag één. U kunt, als u wilt, vindende volledige patch-opmerkingen hieronder. Maar over het algemeen vinden we betere zichtbaarheid voor vijanden, herziene audio, vooral in termen van voetstappen, maar ook enkele correcties en optimalisaties.

Op basis van feedback van de community zouden de komende dagen meer updates beschikbaar moeten zijn voor Call of Duty: Modern Warfare 2.

Patch dag één van Modern Warfare 2

Zichtbaarheid van vijanden

  • We hebben ruitvormige pictogrammen toegevoegd boven de hoofden van vijanden. Dit maakt het makkelijker om bepaalde tegenstanders in het spel te spotten.
  • Daarnaast gaan we door met onze verbeteringen met betrekking tot licht en contrast voor een betere helderheid.

Audio

  • We hebben het algehele bereik van voetstapaudio verminderd, waardoor vijandelijke spelers hun doelen kunnen naderen voordat ze voetstappen kunnen detecteren. We zijn ook doorgegaan met het verbeteren van de audio van de voetstappen van teamgenoten, die nu stiller zal zijn op basis van bètafeedback.
  • Wat betreft de “Dead Silence”-verbetering, is het volume ook verlaagd.

wapens

  • We hebben de wapens in de game verbeterd op basis van feedback van spelers uit de bèta en in-game-gegevens. Spelers kunnen meer details over het afstemmen van wapens verwachten als we doorgaan met de ondersteuning na de lancering van de game.

gebruikersinterface

  • We hebben hard gewerkt aan veel updates van de interface, vooral om het loadout-scherm duidelijker te maken. We hebben ook verbeteringen aangebracht in de menunavigatie en zullen dit blijven verbeteren.

Beweging

  • Glijden, aan de richel hangen en duiken zijn verfijnd. We hebben ook enkele bewegingsexploits opgelost na de bèta.

Matchmaking

  • We hebben enkele wijzigingen doorgevoerd die tot doel hebben het oplossen van lobby’s tussen partijen te verminderen. We kijken ernaar uit om dit op grote schaal te testen en feedback te krijgen.

Geef een antwoord