Call of Duty Modern Warfare 2 zal waarschijnlijk indruk maken. Dus, na bevestiging van zijn schoonheid in beeld, lekt de langverwachte FPS twee beelden van voetballers die beschikbaar zouden zijn voor het WK 2022.

 

Een beetje voetbal in Call of Duty

Twee afbeeldingen lijken inderdaad de komst van de Neymar- en Pogba-skins op Modern Warfare II te bevestigen:

 

 

Merk op dat de informatie niet officieel is bevestigd en aangekondigd door Activision en dat het een lek is. Het is daarom noodzakelijk om dit alles met een pincet te nemen, maar gezien de verschillende bronnen is het een veilige gok dat dit waar blijkt te zijn. Enkele weken geleden hoorden we van een mogelijke samenwerking tussen Call of Duty en het WK. De zaken gaan steeds sneller.

 

Het WK begint op 21 november 2022, dus de kans is groot dat deze Pogba- en Neymar-skins tegen die tijd in Call of Duty Modern Warfare 2 landen. Genoeg om voetballiefhebbers mee te krijgen om het verkoopvolume te vergroten of gewoon om de die-hards te versterken in hun keuzes.

Call of Duty Modern Warfare 2 zal op 28 oktober (morgen bij het schrijven van dit nieuws) beschikbaar zijn op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series.

Wat vind je van deze vorm van samenwerking? Vind je dit belachelijk of juist heel grappig?

Geef een antwoord