Naast de verschillende gerechten die in Disney Dreamlight Valley kunnen worden bereid, kunnen spelers leerling-patissiers worden door verschillende zoete gerechten te bereiden. Onder hen de “My Hero” Cookie. In deze speciale gids onthullen we het recept voor dat koekje en vertellen we je wat de benodigde ingrediënten zijn.

My Hero Cookie-recept op Disney Dreamlight Valley

Om een ​​”My Hero” Cookie in Disney Dreamlight Valley te maken, moet je naar drie ingrediënten zoeken. Een ervan kan alleen worden verzameld in zeer specifieke biomen, namelijk de Bayou of Confidence of het Sunny Plateau. Bovendien, om Butter te hebben, moet je het Ratatouille-personage en zijn restaurant hebben ontgrendeld.

  • Tarwe
  • Locatie: Zaad en tarwe te koop bij Goofy’s Stand in de Quiet Meadow.
  • Kosten:
  • Zaad: 1 ster munt/eenheid.
  • Tarwe: 3 sterren stuks/eenheid.
  • Cacao
  • Locatie: Verzamel in de Bayou of Confidence of Sunny Plateau.
  • Boter
  • Locatie: Gekocht via de voorraadkast van het restaurant van Ratatouille, “Chez Remy”.
  • Kosten: 190 Star Coins/eenheid.

Als alle eerder genoemde ingrediënten in je inventaris zitten, ga dan naar een kookstation en wissel ermee. Plaats de genoemde items in de pot en klik op “Start cooking”.

Disney Dreamlight Valley - My Hero Cookie
Zo krijg je een “Mijn Held” Cookie. Ter informatie, dit is een 3 sterren dessert. De in-game beschrijving luidt: ” Een perfect en heerlijk geschenk van vriendschap “. Door een “My Hero” Cookie te eten, krijg je 1.407 energie terug. De verkoopprijs van dit dessert is 321 Star Coins.

Disney Dreamlight Valleykwam begin september van dit jaar in early access. De Gameloft-titel is te vinden op PlayStation, Xbox, maar ook op Nintendo Switch en pc-consoles. Daarnaast staat de software in de Xbox Game Pass-catalogus. Verschillende gidsen  over Disney Dreamlight Valley zijn beschikbaar in onze rubrieken en kunnen u helpen.Geef een reactie