Luminous Productions en Square Enix hebben een nieuwe video onthuld met informatie over hun aankomende titel Forspoken. Deze visuele communicatie laat ons meer weten over Frey’s magische parkour-vaardigheden.

Forspoken Magical Parkour-details

Allereerst zal Frey de “Dash” -vaardigheid hebben. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft dit onze hoofdrolspeler de mogelijkheid om zeer snel door de regio’s van de wereld van Athia te bewegen. Dit zal echter natuurlijk uithoudingsvermogen verbruiken. Als gevolg hiervan zullen spelers deze stat tijdens het avontuur moeten beheren.

Gelukkig kunnen deze laatste rekenen op het magische vermogen “Fuser”, waardoor ze nog sneller kunnen gaan, dankzij ” een golf van energie “, terwijl ze het uithoudingsvermogen herstellen. Dit is ook het geval met de vaardigheid “Gooien”.. Merk bovendien op dat bepaalde capaciteiten kunnen worden verbeterd, om het verbruik van uithoudingsvermogen te verminderen en het herstel te vergroten.

Daarnaast is valschade onder controle te houden met “Float”. Zonder te vergeten, “Sliding”, waarmee u op het wateroppervlak kunt zweven. Verticale oppervlakken zullen geen obstakels zijn, aangezien Frey de vaardigheden “Climb” en “Climb” heeft. Het is duidelijk dat verschillende van deze vaardigheden tijdens de gevechtsfasen kunnen worden gebruikt. Zo zal Frey dankzij “Propel zichzelf” een object materialiseren waarnaar ze kan bewegen om te schuilen.

Ter herinnering: Forspoken wordt verwacht voor 24 januari 2023, op pc (Steam, Epic Games, Microsoft Store) en PS5. Let op: er zijn meerdere edities  gepland. Spelers die de game pre-orderden voor de officiële release, krijgen ook bonussen.

Geef een antwoord