In slechts een paar uur tijd heeft God of War Ragnarok zijn volledige potentieel al aan ons onthuld op PS5. Maar nu, als je het leuk vindt om prachtige landschappen te vereeuwigen, kan het je een beetje teleurstellen.

 

God of War Ragnarok staat paparazzi niet toe

Gepland voor 9 november op PS5 en PS4, zal God of War Ragnarok helaas geen fotomodus hebben wanneer het wordt gelanceerd. Maar laat beginnende virtuele fotografen er zeker van zijn dat dit slechts tijdelijk is. Deze functie, die op de PS4 / Xbox One-generatie verscheen, maakt deel uit van de korte / middellange termijnplannen van Santa Monica Studio.

 

Photo Mode komt na de lancering naar God of War Ragnarok. We zullen je er meer details over geven rond de release. We kijken ernaar uit om al je opnamen te zien wanneer deze beschikbaar zijn.

 

Voor God of War (2018) heeft Santa Monica Studio ook de fotomodus uitgesteld, vermoedelijk om belangrijkere dingen zo goed mogelijk aan te passen. Deze toevoeging na de lancering is ook meerdere keren gezien voor PlayStation Studios-games en andere titels.

Een paar uur geleden gaven Kratos en Atreus ons een glimp van hoe ze evolueerden tussen GOW en God of War Ragnarok.

Geef een antwoord