Hideo Kojima en zijn teams staan ​​op alle fronten. Naast Death Stranding 2 ontwikkelt de Japanse ontwikkelaar zijn exclusieve xCloud-game die alles zou kunnen veranderen.

 

Hideo Kojima realiseert eindelijk een droom

Hideo Kojima stelt creativiteit boven alles en probeert altijd buiten de gebaande paden te denken om op te vallen. Hij vestigt dus veel hoop op zijn Xbox Cloud Gaming-project. Tijdens de aankondiging zei hij dat hij al heel lang had gewacht om het te produceren…

 

Het is een compleet nieuwe game, een titel die niemand eerder heeft meegemaakt of gezien. Ik heb heel lang gewacht op de dag dat ik het eindelijk kon gaan ontwikkelen.

… en dat hij in 2019 al plaagde:

 

Hoe meer 5G-dekking zich over de komende vijf jaar verspreidt, hoe meer totaal verschillende games we zullen hebben. Er is ook een groot ding waar ik aan denk met betrekking tot streaming. Meer kan ik er niet over zeggen, want ik wil niets verklappen.

In een interview voor The Guardian zei Hideo Kojima dat deze titel mogelijk de videogame-industrie zou kunnen veranderen, maar ook die van de bioscoop als deze succesvol zou zijn. Hij is zich er echter volkomen van bewust dat er een groot verschil is tussen het slagen in een experiment en het zo opdringen dat het een reële impact heeft op de gewoonten van mensen.

Het is bijna als een nieuw medium. Als het lukt, zal het de boel opschudden – niet alleen in de game-industrie, maar ook in de filmindustrie. Je kunt succesvolle ervaringen hebben, maar er is een groot verschil tussen een ervaring en iets dat onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Deze game in kwestie is normaal gesproken het project dat door Stadia wordt geweigerd. De rest is vaag. Insider Tom Henderson beweert dat het de horrortitel Overdose is, maar het is mogelijk dat er op dit niveau enige verwarring is met Death Stranding 2. De toekomst zal het leren.Geef een reactie