In een laatste opmerking over de langverwachte RPG Dragon Age maakten de ontwikkelaars van BioWare gebruik van het moment om ook nieuws over Mass Effect 5 te brengen. Het is heel eenvoudig, dit zijn de twee grote vlaggenschiplicenties van de ontwikkelstudio.

 

Mass Effect 5 in de pijplijn

BioWare-CEO Gary McKay zei:

 

We hebben een team dat hard aan het werk is om zich voor te stellen wat de toekomst in petto heeft voor een nieuwe ME-game voor één speler

Deze precisie op het woord solo is belangrijk, omdat EA duidelijk zijn ogen al een tijdje van dit soort games heeft afgewend om zich te richten op multiplayer- en servicetitels, wat spelers sceptisch maakt over het vervolg van de avonturen van Mass Effect. We hadden echter ook een aantal leuke verrassingen zoals Star Wars: Jedi Fallen-bestelling en de aankondiging van een Dead Space Ramake.

 

McKay zei in de nasleep ook dat de studio ernaar uitkijkt om de community volgende maand op N7 Day te vieren. N7 Day, al een paar jaar DE Mass Effect-dag, vindt plaats op 7 november 2022 en we hopen dat het de gelegenheid zal zijn om iets te presenteren over deze vijfde aflevering van RPG-licentie.

Aan het begin van het jaar kwamen we erachter dat de ontwikkeling van Mass Effect nog maar aan het begin stond en dat er nog veel werk aan de winkel was voordat we iets concreets aan de gemeenschap konden laten zien. Je moet dus zeker geen gameplaybeelden verwachten.Geef een reactie