Heb je er ooit aan gedacht om met je console te knoeien om je regio te veranderen en zo eerder toegang te krijgen tot een game? Doe dat niet, vooral niet als het gaat om Call of Duty Modern Warfare 2, dat hier nauwlettend op wordt gelet.

 

Infini Ward rolt met zijn ogen voor Modern Warfare 2

De studio achter Modern Warfare 2 wil niet dat je de game vooraf kunt spelen, zoals blijkt uit een zeer recent bericht op het officiële Twitter-account van de studio:

 

 

PSA starten: als je probeert de landinstelling van je console te wijzigen om #MWII eerder te openen, zul je verbindingsproblemen ondervinden en kan het spel worden buitengesloten tot de officiële lanceringstijd voor je regio.

Dit is eenvoudig, duidelijk, schoon en nauwkeurig. En te oordelen naar de reacties onder de Twitter-aankondiging, is het een veilige gok dat sommige spelers het idee in gedachten hadden. Het moet gezegd dat deze Modern Warfare 2 veel verlangens lijkt op te wekken. Gisteren hadden we de gelegenheid om je te laten zien hoe mooi de game eruitziet en dat is nog niet de singleplayer-campagne die goede feedback lijkt te hebben.

Kortom, een langverwachte Call of Duty-aflevering die de fantasieën van veel spelers oproept. Het is een veilige gok dat het spel een groot kritisch en commercieel succes zal zijn. Ter herinnering: deze staat gepland voor 27 oktober 2022 op pc, PS5 en Xbox-serie.Geef een antwoord