Een nieuw personage zou oorspronkelijk tussen 24 en 28 oktober worden geïmplementeerd in MultiVersus, Black Adam, slechts enkele dagen nadat Stripe zich bij de selectie had aangesloten. Maar het lijkt erop dat dit niet het geval is, zoals de ontwikkelaars op sociale netwerken hebben aangegeven.

Een uitstel voor Black Adam

We hebben geen details over de datum, maar alles wijst erop dat Black Adam pas begin november in MultiVersus zal aankomen. Het feit dat Player First Games aangeeft dat het personage ” nog niet helemaal klaar is om de hiërarchie te veranderen ” doet ons vermoeden dat het een aantal verbeteringen/reparaties nodig heeft, en daarom zal het pas op 28 oktober worden geïmplementeerd.

Het valt nog te bezien of de release over enkele dagen alleen zal worden gedaan en dat de update die voor deze week is gepland, nog steeds wordt geïmplementeerd, met als doel onder meer de Arcade-modus te brengen, of dat alles uit staat. We zullen zeer binnenkort een antwoord hebben.

De goden hebben gesproken en Black Adam is nog niet helemaal klaar om de hiërarchie van #MultiVersus te veranderen. Blijf ons volgen en bedankt voor je geduld, stervelingen. pic.twitter.com/4jhstiKfP3

— MultiVersus (@multiversus) 26 oktober 2022

Slecht nieuws voor de community, maar het is altijd leuk om te zien dat de ontwikkelaars geen personage willen brengen dat uit balans is of met allerlei problemen, en er liever de tijd voor nemen. We zullen snel genoeg meer weten en zullen niet nalaten de informatie aan u door te geven. MultiVersus blijft beschikbaar als free-to-play en viert momenteel Halloween, waardoor sommige cosmetica kunnen worden hersteld. Er is ook een lijst met de beste personages beschikbaar.

Geef een antwoord