Zoals je waarschijnlijk al weet, is het volgende deel in de anthologie van The Dark Pictures The Devil in Me. Ontwikkeld door Supermassive Games en uitgegeven door Bandai Namco, verschijnt de titel in de maand november op de meeste gameplatforms.Bovendien staat The Devil in Me vandaag opnieuw op de voorgrond van de videogamescene.

Om Halloween te vieren, hebben de ontwikkelstudio en de uitgever die verantwoordelijk is voor de software een nieuwe “huiveringwekkende” en vooral angstaanjagende trailer gedeeld., waarin we de leden van de filmploeg van Lonnit Entertainment vinden binnen de reconstructie van het “bloedige kasteel van HH Holmes”. Helaas houdt hun gastheer, Granthem Du’Met, elke beweging in de gaten en heeft een droevig lot voor hen in petto.

Ter herinnering: volgens de laatste informatie die is gedeeld, met name door Tom Heaton, de regisseur van de titel, zou de levensduur van The Devil in Me  langer zijn dan die van zijn oudsten, bijvoorbeeld Man of Medan en House of Ashes. Bovendien kunnen spelers in dit nieuwe opus nieuwe spelmechanismen en -functies ontdekken. Sommigen van hen zijn bovendien gedetailleerd beschreven in een artikel  op de Bandai Namco-site.

The Devil in Me komt op 18 november uit op PlayStation-, Xbox- en pc-consoles. Bovendien staan ​​er meerdere edities op de planning  en staan ​​pre-orders open. Houd er ook rekening mee dat de pc-configuraties  van The Devil in Me bekend zijn.Geef een reactie