De uitdagingen van Fortnite zitten  nog steeds in het spel voor dit seizoen 4 van Hoofdstuk 3 en kennen geen grote verandering, naar het model van de afgelopen seizoenen. Door uitdagingen te valideren, kun je XP verdienen en niveaus bereiken, sterren en dus beloningen ontgrendelen. Spelers zijn er nu in de loop van de tijd aan gewend, ze wachten ongeduldig op donderdag 15.00 uur om deze nieuwe uitdagingen te ontdekken, die erg handig voor hen zijn, omdat ze hen 20.000 XP kunnen laten herstellen om vooruitgang te boeken in de Battle Pass en veel cosmetica te ontgrendelen, zoals outfits, rugaccessoires of verzameltools. Een van deze uitdagingen vereist dat je: vallen ten minste zeven verdiepingen als vloeibaar chroom.

Val minstens zeven verdiepingen als vloeibaar chroom

Deze uitdaging is zonder twijfel een van de meest complexe van de week. Je zult eerst moeten transformeren naar chrome. Hiervoor raden we je aan om naar een van de chromen (zilveren) delen van de kaart te gaan om chromen sprinklers te herstellen door chroomstructuren te breken, of om een ​​chromen tornado te gebruiken, met name aanwezig in de Herald’s Sanctuary. Vervolgens moet je veranderen in vloeibaar chroom en zeven verdiepingen vallen.

Als je in de bouwmodus speelt, hoef je alleen maar een helling van ten minste zeven verdiepingen te maken en je vervolgens in de leegte te laten vallen. Als je in de modus zonder constructie speelt, moet je naar vrij hoge gebieden gaan. Je kunt natuurlijk kiezen voor het drijfhout (de vliegboot) of een van de hoogwerkers. Anders is het voldoende om van het dak van de toren in Tilted Towers, het restaurant in Greasy Grove of een klif in Lustrous Lagoon te springen.

chroom-val
Nadat je de uitdaging hebt voltooid, verdien je door zeven verdiepingen te vallen in de vorm van Liquid Chrome 15.000 extra voor je Battle Pass.Geef een antwoord