De uitdagingen van Fortnite zitten  nog steeds in het spel voor dit seizoen 4 van Hoofdstuk 3 en kennen geen grote verandering, naar het model van de afgelopen seizoenen. Door uitdagingen te valideren, kun je XP verdienen en niveaus bereiken, sterren en dus beloningen ontgrendelen. Spelers zijn er nu in de loop van de tijd aan gewend, ze wachten ongeduldig op donderdag 15.00 uur om deze nieuwe uitdagingen te ontdekken, die erg handig voor hen zijn, omdat ze hen 20.000 XP kunnen laten herstellen om vooruitgang te boeken in de Battle Pass en veel cosmetica te ontgrendelen, zoals outfits, rugaccessoires of verzameltools. Een van deze uitdagingen zal je vragen om een ​​wapen te pakken tijdens het vissen.

Vang een wapen tijdens het vissen

Epic Games biedt ons hier een relatief eenvoudige zoektocht, maar sommigen weten nog steeds niet hoe ze het moeten valideren. Houd er rekening mee dat je alleen een hengel nodig hebt, en niet per se een waterpoel, de cirkels op het wateroppervlak, aangezien wapens overal kunnen worden gevist. In ons geval raden we je aan om naar een plaats met weinig verkeer te gaan, zoals een kust.

Om een ​​hengel te vinden, hoef je alleen maar in de buurt van een waterplek te gaan of een kist te openen. Dit is een bijzonder gemakkelijk item om te verkrijgen. Gebruik het dan in het water om een ​​wapen te krijgen door te vissen en voltooi deze uitdaging. Met een beetje geluk is slechts één worp voldoende om het wapen te vissen. Anders,

pecher-armeGeef een antwoord