November nadert en een golf van games op de Xbox Game Pass hoort erbij. Als Microsoft nog niet officieel heeft gecommuniceerd over de toevoegingen van de komende weken, kennen we al enkele van de titels die de catalogus binnenkort zullen vullen.

 

Games bevestigd voor Xbox Game Pass november 2022

Xbox Game Pass zou in november 2022 nog een solide selectie moeten bieden. Hoewel Microsoft de lijst met toevoegingen voor de eerste helft van volgende maand nog steeds niet officieel heeft onthuld, kennen we al zeven titels die de komende weken aanwezig zullen zijn. Zoals gewoonlijk aarzelt het bedrijf Redmond niet om gekke bedragen uit te geven om abonnees verschillende games te laten spelen zodra ze worden uitgebracht.

 

Op het programma staan ​​daarom een ​​zeer unieke Xbox-exclusieve ondertekende Obsidian, een cult-managementspel, Warhammer 40.000 en een handvol meer vertrouwelijke games die zullen kunnen profiteren van de uitstraling van Xbox Game Pass om zich voor een nog groter publiek te openen. Zonder verder oponthoud, hier is de lijst met toekomstige toevoegingen voor november 2022:

 

  • The Legend of Tianding – 1 er novembre (consoles)
  • Ghost Song – 3 november (consoles)
  • Football Manager 2023 – 8 november (consoles, pc)
  • Pentiment – 15 november (consoles)
  • Sommerville – 15 november (consoles)
  • Gungrave GORE – 22 november (consoles)
  • Warhammer 40.000: Darktide – 30 november (pc)

We herinneren je er desnoods aan dat dit slechts een klein deel is van de games die in november 2022 op de Xbox Game Pass beschikbaar zullen zijn. Om de volledige lijst te weten te komen, zal je echter nog even moeten wachten. De officiële aankondiging van Microsoft, verwacht in de komende dagen.

 Geef een reactie